KONTAKTINFORMATION:

 

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 
Postadress:
Arrendatorsvägen 2 B
141 62  Huddinge

Telefon: 08- 774 85 99
Org nr: 812800-2287

PlusGiro 14 35 35 - 3
BankGiro 5763-7209

Kort om Friluftsfrämjandet

 

Friluftsfrämjandet är en ideell förening vars verksamhet syftar till att lära allmänheten att upptäcka och umgås med naturen. Friluftfrämjandet består av 450 lokalavdelningar spridda över hela landet och varje lokalavdelning erbjuder ett antal olika utomhusaktiviteter. Många lokalavdelningar, däribland Huddinge, har alpin skidskola på programmet. Lokalavdelningarna är samlade i 23 regionala distrikt, vilka i sin tur stöttas av Centrala Friluftsfrämjandet. Distrikten koordinerar verksamheten ute i landet, stöttar de ideella ledarna och håller i stora delar av ledarutbildningen.

 

Att vara skidinstruktör i Friluftsfrämjandet Huddinge

 

Att vara skidinstruktör i Friluftsfrämjandet Huddinge handlar inte bara om att jobba i backen med elever utan även om gemenskap och att ha kul tillsammans. Man lär känna många trevliga människor med högst varierande bakgrund men med ett gemensamt brinnande intresse för skidåkning! Varje säsong inleds med en upptaktsresa till fjällen där vi gemensamt dammar av vår åkteknik och lär känna varandra. Under säsongen fortsätter vi att jobba med detta genom att anordna clinics en gång i veckan där vi får fortsätta att jobba med vår åkning tillsammans. Tack vare våra trogna instruktörer som i ur och skur ställer upp på det hårda arbete som en skidskola faktiskt innebär, fungerar verksamheten mycket bra. Så bra att vi blivit en av de största skidskolorna i Stockholm. Ekonomisk ersättning erhåller man i form av poäng som får användas till upptaktsresor och utbildningar. Vi brukar även anordna en resa till alperna som man kan bekosta genom att arbeta i skidskolan. 

 

Du som är intresserad av att arbeta i skidskolan, att utveckla din egen åkning och att träffa likasinnade finner ditt lystmäte hos oss.  Att lära dig behärska den svenska skidskolans övningsbank och utveckla förmågan att analysera skidåkare, innebär ett helt nytt och spännande perspektiv på utförsåkningen. Du som funderar på om skidlärare kan vara något för dig, tveka inte att kontakta vårat kansli! 

 

 

 

Antal Besökare

Idag
Denna Vecka
Denna Månad
Totalt
29
372
1604
840276